Zašto odabrati Akvarel

Pravo mesto za vas

Restoran za proslave

Specijalizovani smo za organizaciju dečijih rođendana i krštenja, sa iskustvom od preko 1.000 privatnih proslava.

Savršen ambijent

Pored uslova za decu, akcenat stavljamo i na odrasle goste kako bi uživali u svakom detalju tokom proslave.

Besprekorna usluga

Ponosni smo na našu ponudu hrane i pića i izgled švedskog stola. Osoblje će se pobrinuti da sve funkcioniše besprekorno.

Vaše omiljeno mesto

Zašto odabrati nas

Luksuzno okruženje i prilagođene ponude

U Akvarelu, posvećeni smo umetnosti stvaranja čarobnih dečijih rođendana. Naša strast prema deci i sreći je srž svega što radimo. Sa prefinjenim ukusom i posvećenošću detaljima, naš stručni tim stvara nezaboravne proslave koje će vaša deca i gosti pamtiti zauvek.

Naša misija je pružiti kvalitet i eleganciju u svakom aspektu organizacije, od menija do animacije dece. Akvarel je mesto gde se rođendanske želje pretvaraju u stvarnost, pružajući deci i njihovim porodicama rođendane za pamćenje.

Naša misija

Naša misija je stvaranje nezaboravnih trenutaka za decu i njihove porodice, pružajući vrhunsku uslugu i kvalitetnu hranu u elegantnom i prefinjenom okruženju. Posvećeni smo tome da svaku proslavu pretvorimo u bajku i doprinesemo sreći i radosti najmlađih.

Naša vizija

Težimo da kontinuirano unapređujemo naše usluge, prateći trendove i inovacije kako bismo ostvarili visoke standarde kvaliteta i postali sinonim za luksuzne proslave sa stilom.

Naši zadovoljni klijenti

Pošaljite upit za proslavu

    Proslave sa stilom